Biografie Zanger & DJ Mister Jukebox


Passie voor muziek


Er zijn veel mensen die zich artiest noemen, maar op weinigen is die eretitel zozeer van toepassing als op zanger-entertainer Mister Jukebox. Hij is een artiest pur sang, die met volle overgave leeft voor het podium, het zingen, draaien en voor zijn publiek. En alleen de naam artiest doet hem recht, omdat elke andere kwalificatie hem tekort zou doen. Een duizendpoot, zo mogen we zanger & DJ Mister Jukebox ook best noemen, met een achtergrond in alle mogelijke facetten van het artiestenvak. Al van kinds af aan zit de muziek in zijn aderen. Als gitarist, als percussionist en als leadzanger kwam hij in diverse feestbands terecht. In 2011 besloot hij te stoppen met het spelen in een band om op de solo-toer te gaan. 

 

Persoonlijk, bevlogen, en altijd werkend vanuit passie voor muziek. Dat zijn de basis kenmerken waarmee Zanger en DJ Mister Jukebox zichzelf al jarenlang onderscheidt. Mister Jukebox is door de jaren heen uitgegroeid tot een ras-entertainer en is een ware expert in het op zeer originele wijze coveren van bekende top hits en het mixen van goede muziek. Met ruim 150 boekingen per jaar en een jarenlange ervaring is hij uitgegroeid tot een van de beste keuzes voor elke gelegenheid. Voor alle soorten feesten is hij de juiste artiest én gangmaker.

Draaien & Zingen in elke stijl!
Mister Jukebox is het alterego van Zanger & DJ David McCoy. Deze zeer getalenteerde allround Zanger & DJ heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het draaien en zingen van vele muziekstijlen zoals loungemuziek, house- en dansmuziek. Daarnaast kent hij zijn klassiekers en de muziek van nu. Mister Jukebox heeft de kunst geleerd in het vinyl-tijdperk waar het nog om “echte draai skills ging”. Door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, vinyl, cd spelers, USB’s en laptop. 

 

DJ Mister Jukebox draait voor jong en oud en weet in te spelen op de generatiekloof die mogelijk aanwezig is onder de gasten van het desbetreffende feest. Mister Jukebox stemt zijn muziek nauwkeurig af op de wensen van de klant en vraagt indien gewenst een top 20 lijst van nummers en artiesten die er zeker voorbij moeten komen tijdens het feest. Dit is gelijk een goede graadmeter om de overige muziek op af te stemmen. 

Goede muziek, een leuke sfeer & de allerlekkerste hits van toen & nu!


Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Nick & Dina Verhulst - Zaandam
Dj Mister Jukebox is echt een super dj en goede zanger ook nog! Hij draaide veel verschillende stijlen en speelde goed in op onze gasten. We hebben heerlijk gedanst en gefeest. Ik raad Mister Jukebox iedereen aan die van variatie houdt!

 

Lees meer reviews … 


Alle shows zijn standaard inclusief een schitterend decor, licht en een professionele geluidsinstallatie!