Bruiloft DJ Mister Jukebox

Ruim 20 jaar ervaring Laagsteprijsgarantie Lees echte reviews Uitstekende klantenservice Direct contact Veilig boeken


De perfecte sfeer op de dansvloer! 

 Je viert samen met vrienden en familie jullie liefde met een knallend feest. Allround zanger & DJ Mister Jukebox zorgt graag voor de perfecte sfeer op de dansvloer. Ben je op zoek naar een leuke bruiloft DJ voor jouw huwelijksfeest? Dan haal je met de Zanger & Bruiloft DJ Mister Jukebox het beste in huis.

 

Bruiloft DJ Mister Jukebox:

Is nauw betrokken bij uw trouwfeest

Stemt de muziek af op uw wensen

 Uitsluitend de beste apparatuur

Is stipt, werkt netjes en verzorgd

Is altijd stijlvol gekleed

Zingt ook live!

Treedt op door héél Nederland!

 

Ben je op zoek naar de beste bruiloft DJ voor jouw bruiloft feest?

Allround zanger & DJ Mister Jukebox heeft voor iedere bruiloft een geschikte bruiloft disco show, drive-in shows en/of trouw dj. Mister Jukebox verzorgd bruiloften in heel Nederland. Bent u dus op zoek naar een ervaren en betaalbare drive-in show of zingende dj voor uw bruiloft? Dan bent u bij zanger en entertainer Mister Jukebox aan het juiste adres! Veel bruidsparen zagen met zanger & DJ Mister Jukebox als hun bruiloft dj hun wens in vervulling gaan en beoordeelde de show dan ook gemiddeld met een 9,4! 

(bron: ReviewBuddy)

 

De mooiste muziek op uw mooiste dag, tot in de puntjes verzorgd met muziek in elk genre en in elke stijl. Mister Jukebox is een betaalbare zanger & DJ, met shows voor elk budget. Zingende DJ; Met Mister Jukebox kies je voor voor een allround bruiloft dj & zanger met een jarenlange ervaring in de bruiloft branche.

 


Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

Party Fotograaf

Tastbare herinneringen aan een supergezellig feest of evenement?
Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

 

‘Foto’s zeggen meer dan duizend woorden’. Het klinkt cliché, maar in veel gevallen is het zeker waar. Wil je de feestavond of evenement door een professionele fotograaf vast laten leggen? Onze Party Fotograaf is ca. 3 uur op uw feest aanwezig.

 

De mooiste foto's worden voor u uitgezocht, uitgesneden en voorzien van een fraai kader. De foto's worden binnen 1 week na het feest in hoge kwaliteit digitaal opgeleverd. 

 

Prijs Party Fotograaf i.c.m. optreden Mister Jukebox € 199,- euro


Goede muziek en ‘n leuke sfeer, met de lekkerste hits van toen én nu. Met allround Zanger & Feest DJ Mister Jukebox haalt u een avondje top entertainment in huis! Voorproefje? Luister naar Mister Jukebox op YouTube  | DJ Huren - bel 06-23877230


Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Gerald en Erica van Schoorl - Vuren 

Wij hebben eind oktober een fantastische bruiloft gehad met allround DJ Mister Jukebox. Erg relaxed allemaal en Mister Jukebox weet hoe je een feestje moeten bouwen. Top!

 

Lees meer reviews … 


Bruiloft DJ huren? Zanger & DJ Mister Jukebox is dé specialist!