Alles Over Zanger & DJ Mister Jukebox

Draaien & Zingen in elke stijl!

Mister Jukebox is het alterego van Zanger & DJ David McCoy. Deze zeer getalenteerde allround Zanger & DJ heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het draaien en zingen van vele muziekstijlen zoals loungemuziek, house, feest- en dansmuziek. Daarnaast kent hij zijn klassiekers en de muziek van nu. Mister Jukebox heeft de kunst geleerd in het vinyl-tijdperk waar het nog om “echte draai skills ging”. Door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s en laptop. Mister Jukebox draait in horeca gelegenheden, op bruiloften, verjaardagen, themafeesten, bedrijfsfeesten en andere partijen. 

 

Persoonlijk, bevlogen, en altijd werkend vanuit passie voor muziek. Dat zijn de basis kenmerken waarmee Zanger & Feest DJ Mister Jukebox zichzelf al jarenlang onderscheidt. Mister Jukebox is door de jaren heen uitgegroeid tot een allround DJ, zanger en entertainer en is een ware expert in het op zeer originele wijze coveren van overbekende songs & wereldhits. Met ruim 150 boekingen per jaar en een jarenlange ervaring is hij een van de beste keuzes voor elke feestelijke gelegenheid. Voor elk feest is hij de juiste artiest én gangmaker.

Zanger en Feest DJ in één!

Zanger & DJ Mister Jukebox zorgt voor gezellige en onvergetelijke optredens met een focus op samenspel met het publiek. Mister Jukebox is te boeken als zanger-entertainer inclusief een mobiele drive-in-show, volledig op maat, inclusief professionele geluidsinstallatie en een schitterend decor, desgewenst aangevuld met een fraaie lichtshow en diverse effecten zoals een volgspot, rook-machines etc. Hij kent alle party-klassiekers als geen ander en zo weet hij van elke gelegenheid een feest te maken. 

 

Professionele Apparatuur

Bij een goed optreden hoort professionele apparatuur. De juiste apparatuur is namelijk van groot belang voor het succes van uw feest of evenement! Mister Jukebox werkt uitsluitend met A-Klasse licht- en geluidsapparatuur zoals: Electro Voice,- Soundcraft,- Lexicon,- DAP,- DBX,- Shure,- Showtec. 

professionele geluidsapparatuur zanger Mister Jukebox

Super Goed Geregeld!

Alle shows zijn standaard inclusief een schitterend decor en een professionele geluidsinstallatie, desgewenst aangevuld met een lichtshow en diverse effecten zoals een volgspot, rookmachines etc. Uiteraard wordt de indeling van het programma in samenspraak afgestemd op uw wensen. 

 

Thema’s

Is er een actueel thema waar u op in wilt haken, of wilt u het feest gewoon een bijzondere sfeer meegeven? Om uw feest echt bijzonder te maken en een uniek tintje te geven biedt Mister Jukebox u diverse themashows. 

Verjaardagsfeest 

U kunt Mister Jukebox ook inhuren voor een verjaardag, Sarah of Abraham feest of voor andere feestjes. Gegarandeerd een succes! 

Bruiloften 

Zanger of Party DJ boeken voor uw bruiloft, receptie of ceremonie? De mooiste muziek op uw mooiste dag, tot in de puntjes verzorgd. Mister Jukebox is een betaalbare zanger & DJ met shows voor elk budget. Het repertoire varieert van feestmuziek, dance classics en popmuziek van nu.

Zanger en DJ bruiloft, receptie of ceremonie

The good ol’ days are back again! 

Zanger & DJ inhuren voor een sixties, seventies, eighties of nineties feest? Organiseer samen met zanger Mister Jukebox een gezellig retro feest. The good ol’ days are back again met een themafeest waar je terug reist naar de 60's, 70's, 80's of 90's. De hoogtij-dagen van de Rock ’n Roll, Soul, R&B, zoals deze in die jaren ’60 klonken komen allemaal voorbij. 

Themafeesten Back to the 60's, 70's, 80's of 90's

Bedrijfsfeesten

Zanger & Feest DJ inhuren voor een bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? Keuze uit verschillende avondvullend programma's. Altijd een geslaagd feest of evenement. Alle shows inclusief professionele geluidsinstallatie, decor en licht. Het geluid kan op alle gewenste niveaus ingeregeld worden.

 

Feestje Thuis?

Zanger & DJ huren voor een feestje bij u thuis? Door heel Nederland en ook voor feestjes bij u thuis zoals een verjaardagsfeest of een gezellige barbecue. Nederlandstalig of de allergrootste pop hits. Dance-classics of gezellige Hollandse meezingers. Jij mag kiezen, want het is jou feestje!

 

Feestelijke Evenementen 

Zanger & DJ boeken voor café, braderie, dorpsfeest, kermis, of elk andere feestelijk evenement? Mister Jukebox brengt een gezellige live show met muziek voor alle leeftijden en voor elke doelgroep. Wilt u informatie over de shows van Mister Jukebox, neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ruim 20 jaar ervaring  Laagsteprijsgarantie  Lees echte reviews  Uitstekende klantenservice  Direct contact  Veilig boeken  Alles tot in de puntjes verzorgd!


Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Koert Vullings - Lelystad

Top Show! Goeie opbouw van de feestavond en echt alles zat er in. Op de juiste moment pakte je het publiek met afwisselende thema’s. Zuid Amerikaans, Feest Muziek, Dance…. Heb al veel deejay’s aan het werk gezien maar jij bent absoluut de beste! Draaien, zingen, percussie. Petje af voor jou. Helemaal top! A night to remember with lovely people in the house.

Lees meer reviews …


Zanger & Feest DJ Mister Jukebox staat al jaren garant voor goede muziek en ‘n leuke sfeer met de lekkerste hits van toen en nu