Prijzen

Uw wensen bepalen de prijs!

Om het tarief zo aantrekkelijk mogelijk te maken houden we rekening met een aantal factoren die van belang zijn: het aantal gasten, de datum, de grootte van de locatie, de gewenste apparatuur, de duur van het feest enz. Op basis van uw wensen en keuzes stellen we een scherpe offerte op met een heldere, alles inclusief prijs.

Alles tot in de puntjes verzorgd!

Professioneel Geluid & Licht
Professioneel Geluid & Licht
Non-stop Optreden (Zanger & DJ)
Non-stop Optreden (Zanger & DJ)
Latin Percussion Setup
Latin Percussion Setup
Op- en afbouw apparatuur
Op- en afbouw apparatuur

Wensenlijst & Verzoekjes
Wensenlijst & Verzoekjes
Afstemming met feestlocatie
Afstemming met feestlocatie
Transportkosten
Transportkosten
Btw
Btw


Ruim 20 jaar ervaring Laagsteprijsgarantie Lees echte reviews Uitstekende klantenservice Direct contact Veilig boeken


Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Hanneke en Stefan - Beverwijk
Het is inmiddels alweer 2 weken geleden, maar wij willen jou nog graag bedanken voor jouw bijdrage aan onze bruiloft. Door jouw muziekkeuze, enthousiasme en dj- en zangkwaliteiten heb je een grote bijdrage gehad aan een topfeest. Nog dagelijks krijgen wij vele positieve reacties waarin ook jouw bijdrage regelmatig wordt genoemd. Als vrienden van ons op zoek zijn naar een zanger/dj, dan zullen wij zeker jou aanbevelen.

 

Lees meer reviews … 


Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

Party Fotograaf

Tastbare herinneringen aan een supergezellig feest of evenement?
Huur meteen ook onze Party Fotograaf!

 

‘Foto’s zeggen meer dan duizend woorden’. Het klinkt cliché, maar in veel gevallen is het zeker waar. Wil je de feestavond of evenement door een professionele fotograaf vast laten leggen? Onze Party Fotograaf is ca. 3 uur op uw feest aanwezig.

 

De mooiste foto's worden voor u uitgezocht, uitgesneden en voorzien van een fraai kader. De foto's worden binnen 1 week na het feest in hoge kwaliteit digitaal opgeleverd. 

 

Prijs Party Fotograaf i.c.m. optreden Mister Jukebox € 199,- euro

Benieuwd naar de prijs voor uw Unieke feest of Evenement? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


Binnen 1 dag krijgt u van ons een reactie. Heeft u geen reactie ontvangen? Controleer dan uw spam folder.  Toch iets misgegaan? Laat het ons weten!


Voor vragen, meer informatie, specifieke wensen, boekingen of een vrijblijvende offerte kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06-23877230


Algemene Verordening Gegevensbescherming
Vanaf  25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Door de invoering van de AVG verandert er ook voor u als klant het één en ander. Zo hebben we onze Privacyverklaring aangepast. Ook is het voortaan gemakkelijker om uw instellingen te beheren. Natuurlijk is uw privacy voor ons net zo belangrijk als voor u en gaan we zorgvuldig met uw gegevens om. Wij willen u dan ook verzoeken om bij het versturen van berichten de checkbox 'De privacyverklaring is van toepassing' aan te vinken ter goedkeuring. Net als voorheen, kunt u er ook straks op rekenen dat uw gegevens bij Mister Jukebox altijd veilig zijn. Als er alsnog vragen m.b.t. uw privacy, bel of mail gerust! Heb je iets te vieren? Allround Zanger & Feest DJ Mister Jukebox maakt er altijd iets bijzonders van!