Repertoire - Zanger & DJ Mister Jukebox

Goede muziek, een leuke sfeer & de lekkerste hits van toen en nu

Nederlandstalige hits worden met groot gemak afgewisseld met internationale Pop Classics, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. 

 

Mister Jukebox neemt je mee terug in de tijd met hits als ‘Let's Go Dancin' van Kool & The Gang', ‘Elvis Presley Medley', ‘Don't You (Forget About Me)' van de Simple Minds, ‘Pretty Woman' van Roy Orbison, ‘Rock the boat' van The Hues Corporation, ‘Sweet Home Alabama' van Lynyrd Skynyrd. Maar ook staan er steevast de allerbeste meezingers op het programma van o.a. Hermes House Band, Stef Ekkel, Django Wagner, André Hazes, Frans Duijts, Het Feesteam, Guus Meeuwis, Jan Smit, Normaal en Frans Bauer. Zanger Mister Jukebox is super allround en dus de perfecte artiest en entertainer voor uw feest of evenement. 

 

Welke muziek draait Allround DJ Mister Jukebox?

Allround DJ Mister Jukebox heeft een jarenlang ervaring in het draaien van muziek in alle stijlen. Hij is een artiest & DJ die opgroeide in de seventies, eighties, nineties en zero’s en hij maakte alle muziek ook écht mee. Voor een personeelsfeest, gezellige borrel, verjaardagsfeest en elk feestelijk evenement is Allround DJ Mister Jukebox een prima keus; hij heeft een enorme muziekcollectie variërend van R&B, Latin en Lounge, Disco of Dance, Reggae, Soul en Hollandse pop- en feestmuziek; hij draait iedere muziekstijl met veel plezier! Een echte Allround DJ dus die zich graag richt op een divers publiek en de daarbij behorende verschillende muziek smaken. DJ Mister Jukebox is een uitstekende keus als DJ & Zanger voor je feest of evenement.

 

Ook achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid

Ook voor recepties, borrels of een rustige bruiloft beschikt Mister Jukebox over passende muziek. Achtergrondmuziek waarbij met gemak een gesprek gevoerd kan worden. Achtergrondmuziek volledig naar uw wensen en voor elke gelegenheid. Professioneel en betaalbaar!  


Wat vinden anderen van Zanger & DJ Mister Jukebox?

Ineke Van Rumpt-Rutton - Vught 

Goede muziekkeuzes van Mister Jukebox. Draaide geweldige nummers op de juiste momenten en ook nog 'n lekkere stem! Wij hebben de hele avond heerlijk gedanst. Top avond! Dankjewel!

 

Lees meer reviews … 

Feestzanger & allround dj Mister Jukebox, met 60's 70's 80's 90's 2000's hits, thuis op elk feest!